Dun Ellufdu Van Dun Ellufdu

Categorie
Evenementen
Datum
2018-11-10 21:00 - 2018-11-11 02:00

Het nieuwe carnavalsseizoen start weer op 10/11/2018 in De Graanbeurs!
Het leutige carnavals liedjesfestival, de ludieke Prins-presentatie, optredens van de Stadse Blaozers en de Gebroeders Rossig zijn de betoverende ingrediënten voor een magisch leutig carnavalsbal.
De vier jolige broers van de Gebroeders Rossig hebben op (carnavals)feesten en partijen furore gemaakt met knallende hits zoals 'Hallo allemaal', ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’ & ‘Wij gaan après-skiën.

Het Liedjesfestival: meezingen is leutiger dan winnen!
We hebben al vele aanmeldingen mogen ontvangen voor deelname aan het liedjesfestival. Iedere deelnemer ontvangt sowieso de eeuwige roem en een gratis toegangskaartje. De besten verdienen de felbegeerde titel “Kleigats carnavalslied 2019” of de Kleigatse publieksprijs. 
Wil je ook meedoen aan het Leuke Liedjesfestival? Mail dan snel je aanmelding naar: dekleibatsers@live.nl

Wil je deze bijzondere magische carnavalsavond op zaterdag 10 november niet missen? Koop dan snel een kaartje voor maar €5,- bij een van de voorverkoopadressen: Sebastian drogisterij / parfumerieBloemenshop MarloesWol van MoosDe Fendertse HoeveDe Graanbeurs en de kantine van Voetbalvereniging de Fendert. Koop op tijd want ’s avonds aan de deur zijn de kaartjes €10,-

 
 

Powered by iCagenda